Business architects

Als ondernemer kan je verschil maken in de wereld, niet zo zeer omdat je ondernemer bent, maar wel om de mentaliteit die je bezit. Ondernemen is een manier van leven, een lifestyle op zich. Het is het combineren van passie met daadkracht, om datgene te doen wat je echt leuk vind. De essentie van ondernemerschap is risico durven nemen en voorbereid zijn op de gevolgen daarvan.

Ondernemers zijn visionaire denkers, ze kijken ver vooruit en weten precies wat ze willen en hoe ze dat willen bereiken. Om deze visie naar een werkbaar proces te koppelen heeft de ondernemer een goed team achter zich nodig. Amborio hecht daarom veel waarde aan haar team. De medewerkers zijn ondernemend, creatief, innovatief en echte aanpakkers. Ze kunnen snel schakelen en werken altijd vanuit de visie van Amborio. ‘Gewoon doen,’ is een veelgehoorde uitspraak op de werkvloer.

Amborio is een business architectenbureau dat samen met ondernemers bedrijven ontwerpt en bouwt. Amborio ontwerpt maat investeringen om te komen tot een optimaal rendement voor alle participanten.

Groot foto blok: